Ertesi Günü Tüketebileceğiniz Pancar Turşusu Çok Pratik

Ertesi Günü Tüketebileceğiniz Pancar Turşusu Çok Pratik Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kg pancar
  • 5 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı limon tuzu
  • 2 yemek kaşığı turşuluk tuz
  • 1 su bardağı sirke
  • 5 su bardağı su

Ertesi Günü Tüketebileceğiniz Pancar Turşusu Çok Pratik Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancarları soyalım 4 modüle bölelim tencereye alalım.
  2. Üzerine su, sirke, limon tuzu, tuz, sarımsak ekleyip karıştıralım ocağa alalım, kaynamaya bırakalım orta ara
    kontrol edelim hafif yumuşayınca ocaktan alalım.
  3. Tamamen soğuduktan sonra bidon yahut kavanoza alalım. İsteye bağlı kereviz yaprağı ekleyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun

Ertesi Günü Tüketebileceğiniz Pancar Turşusu Çok Pratik Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Tarçınlı Kurabiye
Elmas Kurabiye
Mini Poğaça
Kıyır Kıyır Siyez Unlu Havalı Poğaça
Dereotlu Yoğurt Yatağında Taze Fasulye Mezesi
Ramazanda Favori Tarifiniz Karamelli Sütlaç
Hdabla | © 2024 |