Yumurta Piyazı

Yumurta Piyazı Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 2/3 kısım yeşil soğan
- 2/3 kısım maydanoz
- Tuz
- Kırmızı biber
- Limon
Yumurta Piyazı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurtanın üzeri geçene denk su ekleyip kaynamaya bırakalım.
- Soğan ve maydanozu yemeklik doğrayalım yarım limonu sıkalım içine tuz ve kırmızı biberi ekleyip karıştıralım.
- Kaynayan yumurtayı soyalım dik olacak formda ortadan ikiye keselim ve tekrar sik olacak biçimde kesip, doğrayalım.
- Yumurtalarıda soğan ve maydanozla karıştırıp üzerine limon sosunu ekleyelim karıştıralım. Afiyet olsun.
Yumurta Piyazı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





