Yumurta Piyazı

Yumurta Piyazı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 2/3 kısım yeşil soğan
  • 2/3 kısım maydanoz
  • Tuz
  • Kırmızı biber
  • Limon

Yumurta Piyazı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtanın üzeri geçene denk su ekleyip kaynamaya bırakalım.
  2. Soğan ve maydanozu yemeklik doğrayalım yarım limonu sıkalım içine tuz ve kırmızı biberi ekleyip karıştıralım.
  3. Kaynayan yumurtayı soyalım dik olacak formda ortadan ikiye keselim ve tekrar sik olacak biçimde kesip, doğrayalım.
  4. Yumurtalarıda soğan ve maydanozla karıştırıp üzerine limon sosunu ekleyelim karıştıralım. Afiyet olsun.

Yumurta Piyazı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şipşak Puf Börek
Kurdele Patates (Videolu)
Narlı Roka Salatası
2 Kişilik Sağlıklı Brownie
Kuzu Ciğer Kavurma Tarifi
Kuru Patlıcan Dolması
Hdabla | © 2025 |