Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebi için;

  • 1 lt süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 paket sıvı krema
  • 1 paket vanilya

Arası için ;

  • 2 paket burçak bisküvi
  • Çilek
  • Fındık

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri rondoda çekiyoruz.
  2. Tencereye 1 litre sütü döküyoruz.
  3. Daha sonra un,nişasta,yumurta sarısı ve şekeri ekliyoruz çırpıcı yardımı ile karıştırıyoruz.
  4. Yavaş yavaş karıştırmaya devam ediyoruz .
  5. Muhallebiniz yoğunlaşmaya başlayınca 3 dk daha çırpıcı ile karıştıyoruz ve altını kapatıp vanilyayı ekliyoruz .
  6. Muhallebiniz soğumaya yakınken kremayı ekliyoruz ve çırpıcı ile karıştıyoruz.
  7. İlk olarak magnolia bardaklarınızın içine bisküviyi ekliyoruz ve çilekleri diziyoruz ,daha sonra muhallebi ve tekrar bisküvi ekliyoruz.

Afiyet olsun.

Not: kabuklanmaması için muhallebiyi orta ara karıştıyoruz.

Not : ben dekor emelli kakaolu bisküvi kullandım siz dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Poşe Ayva Tarifi
2 Kabakla Kakaolu Nefis Nemli Kek Tarifi
Ev Yapımı Tereyağlı Tarhana Çorbası
Haşhaşlı Limonlu Kek
Kupta Muhallebili Balkabağı Tatlısı
Tavuklu Çökertme Kebabı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet