Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
Muhallebi için;
- 1 lt süt
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 adet yumurta sarısı
- 1 paket sıvı krema
- 1 paket vanilya
Arası için ;
- 2 paket burçak bisküvi
- Çilek
- Fındık
Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bisküvileri rondoda çekiyoruz.
- Tencereye 1 litre sütü döküyoruz.
- Daha sonra un,nişasta,yumurta sarısı ve şekeri ekliyoruz çırpıcı yardımı ile karıştırıyoruz.
- Yavaş yavaş karıştırmaya devam ediyoruz .
- Muhallebiniz yoğunlaşmaya başlayınca 3 dk daha çırpıcı ile karıştıyoruz ve altını kapatıp vanilyayı ekliyoruz .
- Muhallebiniz soğumaya yakınken kremayı ekliyoruz ve çırpıcı ile karıştıyoruz.
- İlk olarak magnolia bardaklarınızın içine bisküviyi ekliyoruz ve çilekleri diziyoruz ,daha sonra muhallebi ve tekrar bisküvi ekliyoruz.
Afiyet olsun.
Not: kabuklanmaması için muhallebiyi orta ara karıştıyoruz.
Not : ben dekor emelli kakaolu bisküvi kullandım siz dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









