Kırmızı Pancar Salatası (Vitamin Deposu)

Kırmızı Pancar Salatası (Vitamin Deposu) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta uzunluk kırmızı pancar
  • 1 kutu mısır konservesi
  • 5 -6 tane kornişon turşu
  • Çeyrek demet maydanoz
  • Yarım su bardağı iri kıyılmış ceviz
  • 1 adet limonun suyu
  • Çeyrek çay bardağı sızma zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Tuz

Kırmızı Pancar Salatası (Vitamin Deposu) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancar salatasını hazırlamak için evvel, pancarları güzelce yıkayıp düdüklü tencereye alalım ve üzerini geçecek kadar su ekleyip düdüklünün kapağını kapatalım.
  2. 25 dakika haşlayalım( tencerede haşlama müddeti daha uzun olur buna dikkat )
  3. Küp küp doğrayıp salata karıştırma tabağına alalım.
  4. İçine ince kıyılmış maydanozu,mısırı,küp doğranmış kornişon turşusunu,cevizi ekleyip ezmeden karıştıralım.
  5. Sos için verilen malzemeyi bir kasede karıştırıp, salatanın üzerine dökerek karıştıralım.

Çok beğeneceğiniz vitamin deposu salatamiz sunuma hazırdır. Afiyet olsun.

Kırmızı Pancar Salatası (Vitamin Deposu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Hindistan Cevizli Fit Toplar (Diyete Uygun)
Soğuk Kahve
Slay Dubai Çikolatası
İzmir Köfte
Elmalı Kurabiye
Zeytinyağlı Pirinçli Enginar Dolması
Hdabla | © 2025 |