Lavaş Burger

Lavaş Burger Tanımı İçin Malzemeler

Köftesi için;

  • 600 gram kemiksiz tavuk eti(göğüs/pirzola)
  • 1 yemek kaşığı karışık baharat
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 yemek kaşığı galeta unu

Salatası için;

  • Yarım orta uzunluk ıceberg marul
  • 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
  • 1 havuç rendesi
  • 1 diş sarımsak rendesi
  • 5-6 adet doğranmış kornişon turşu

Salata sosu ;

  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 tatlı kaşığı ketçap
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı yoğurt

Diğer materyaller;

  • Lavaş
  • Domates
  • Kaşar peyniri

Lavaş Burger Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tavuk etimizi mutfak robotundan çekelim sonra içerisine baharat,galeta unu ve yağ ekleyip yoğuralım.
  2. Lavaşımızın üzerine hazırladığımız köfte harcımızı yayalım.
  3. Salata materyallerini bir kap içerisinde biriktirelim,üzerine sosunu döküp karıştıralım.
  4. Geniş bir tavaya lavaşı alalım. Lavaşın tavuk olan yüzünü tavaya koyup pişirelim.
  5. Pişen lavaşın içine tendelenmiş kaşar,domates ve salatamızdan koyalım ve ortadan katlayalım.Afiyet olsun.

Lavaş Burger Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakal Kokulu Pankek
Ezogelin Çorbası Tarifi
Tam Kıvamlı Un Helvası
Dereotu Kaşarlı Pazar Poğaçası
Tavuklu Krep Sarma
Kremalı Domates Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet