Fırında Hafif Kızartma

Fırında Hafif Kızartma Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet patlıcan
  • 2 adet kabak
  • 3 orta patates
  • 3 adet domates
  • 4 adet yeşil biber (acı tatlı size kalmış)
  • 5 diş sarımsak
  • Toz biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Fırında Hafif Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sebzeler güzelce yıkanır patlıcan ve kabak aralıklı soyulur ,patatesi soyulur ve istenilen biçimde doğranır. Tepsiye dizin.
  2. Üzerine baharatlar ve tuz eklenir.
  3. Domateslerin üzerine 2 diş sarımsak rendelenir.
  4. Sıvı yağ ek edilir.
  5. 200° fırında kızarana kadar pişirilir.

Afiyet olsun.

Fırında Hafif Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bamya Çorbası (Konya Usulü)
Su Böreği
Çikolatalı Kek (Pasta Tadında)
Şehriyeli Sulu Köfte
Fırın Somon
Demleme Makarna
Hdabla | © 2025 |