Bonibonlu Çikolatalı İrmikli Tatlı

Bonibonlu Çikolatalı İrmikli Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 adet mandalina
  • 500 ml süt
  • 1 paket krema
  • 1 paket bitter çikolata
  • Bir avuç çikolatalı mısır gevreği
  • 1 paket bonibon

Bonibonlu Çikolatalı İrmikli Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir tencereye sütü alalım, üzerine irmik ve şekeri ekleyelim.
  2. İçerisine rendelenmiş mandalina kabuğu ve yarım mandalina suyunu ekleyip irmik fokurdayıncaya kadar karıştırınız.
  3. Dikdörtgen bir borcama karışımı dökünüz.
  4. Üst sosu için kremayı sosluğa alın kaynayınca bitter çikolatayı burada eritin.
  5. Hemen irmiğin üzerine dökünüz.
  6. Biraz buzdolabında dinlendikten sonra sunum için mısır gevreği ve bonibonu serpiniz. Afiyet olsun ☺️.

Bonibonlu Çikolatalı İrmikli Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu Cevizli Kek
Vişne Şerbeti (Coğrafi İşaretli İçeceğimiz)
Misafir Sofralarının Vazgeçilmezi Fellah Köfte
Brownie Cheesecake (Mandalinalı)
Tavuklu Krep Bohçası
Garliç Naan Ekmeği (Hint Mutfağı) Mayasız Lezzet Harikası
Hdabla | © 2025 |