Havuçlu Çorba

Havuçlu Çorba Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım yemek kaşığı un
  • 2 adet havuç
  • 1 buçuk su bardağı su

Havuçlu Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tenceremize tereyağını alalım.
  2. Tereyağ ısındıktan sonra unumuzu ek edelim.
  3. Küp küp doğranmış havucumuzu güzelce kavuralım.
  4. Sonra üzerine suyumuzu ekleyip havuçlar yumuşayana kadar pişirelim.
  5. Piştikten sonra blenderden geçirelim. ( havuçlarımız yeteri kadar yumuşadıysa blender geçirmeden de verebilirsiniz ).
  6. Pişince kasemize alalım. Miniklere afiyet olsun. 💙.

Havuçlu Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Çökertme Kebabı
Harika Sosuyla Makarna Salatası
Klasik Kurabiye
Zebra Pasta (En Kolay Kurtarıcı Tarif)
Nefis Fırında Patatesli Tavuk Göğsü
Damağınızda İz Bırakacak Acılı Ezme
Hdabla | © 2025 |