Karnabahar Kızartması

Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk karnabahar

Sosu için;

  • 1 su bardağı yoğurt
  • Yarım su bardağı un
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 adet yumurta

Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle karnabaharları küçük küçük doğrayıp suda 2-3 dakika haşlıyoruz haşlanıp süzdüğümüz karnabaharları soğumaya bırakıyoruz.
  2. Daha sonra sosunu hazırlıyoruz. Bütün gereçleri çırpıp karnabaharları içerisine bırakıyoruz.
  3. Sosuyla karnabaharı uygunca harmanlıyoruz, daha sonra kızgın yağda kızartıyoruz bu biçimde çıtır çıtır oluyor.
  4. Üzerine sarımsaklı yoğurtta dökebilirsiniz.

Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sütlaç (Un İle)
Basmati Pirinçli Vişneli Yaprak Sarma (Pcos Dostu – Hafif – Yaz Sofrası İlhamı)
Terbiyeli Kereviz Sapı Çorbası
Patlıcanlı Börek
Pilavlı El Açması Börek (Klina)
Glutensiz Zeytinli Poğaça
Hdabla | © 2024 |