Etli Pırasa Yemeği

Etli Pırasa Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 küçük kase haşlanmış et
- 2 küçük patates
- 1 sap pırasa
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- Tuz
- Su
Etli Pırasa Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Zeytinyağında pırasaları kavuralım.
- Önceden haşlanmış eti isteğe nazaran havuç ve varsa bezelyeleri de koyup biraz daha kavuralım.
- Salçaları da ekleyip kavuralım.
- Son olarak patatesleri ekleyip üzerini geçecek kadar su ve salçaların ve etin tuzluluk oranına nazaran göz kararı tuzumuzu atalım.
- Suyu çekince patatesler pişmemişse biraz daha su koyup patatesler pişince kapatalım.
Etli Pırasa Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


