Tavuk

Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo tavuk
  • Yağ
  • Tuz

Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavukları yeterlice yıkayalım.
  2. Yarım çay bardağı yağı tencereye koyalım.
  3. Tavukları içine ekleyelim üzerine 1. 5 tatlı kaşığı tuz dökelim.
  4. Bir su bardağı su üzerine dökelim.
  5. Suyunu çekene kadar pişsin.
  6. Biraz kızartalım.

Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Börek
Fırında Pratik Tava
Kadayıflı Baklava
Mantar Tempura (Midye Tava Gibi)
Güllaç
Muhallebili Balkabağı Tatlısı
Hdabla | © 2024 |