Yumurtalı Sandiviç

Yumurtalı Sandiviç Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- Bir ölçü zeytin ezmesi
- Bir kaç adet jambon
- Bir ölçü labne peynir
- 1 adet tahıllı ekmek
- Bir ölçü tereyağ
- Bir ölçü ayçiçek yağı
Yumurtalı Sandiviç Tanımı Nasıl Yapılır?
- Ekmeğimizi tavada ayçiçek yağı ve tereyağ ile güzelce kızartalım.
- Ardından geniş bir tabağa alıp sırayla labneyi, ikiye katladığımız jambonları, zeytin ezmesini ve kaynamış yumurtayı üzerine koyalım.
- Süslemek için üzerine biraz pul biber serpebilirsiniz.
- Tabağın yanına domates doğrayıp zeytinyağı tuz ve nar ekşisi sos dökerek servis ettim afiyet olsun.
Yumurtalı Sandiviç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

