Anne Kurabiyesi

Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 portakal kabuğu rendelenmis
  • Ala bildigince un

Anne Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kase alalım içine tüm malzemeyi koyup karıştıralım sonra unu azar azar katıp, yoğuralım yumuşak bir hamur yapalım kendini esasen toparlayacak.
  2. Ceviz büyüklüğünde alınır avucumuzda kurabiye formu yapıp yağlı tepsiye dizelim.
  3. 175 derecede 25 dakika pişirelim üzeri pembeleşinceye kadar kızartalım çayın kahvenin yanına da çok şahane oluyor. Yapanlara afiyet olsun.

Anne Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Tavuk İncik
Ispanaklı Yaş Pasta
Kemikli Et Yahni (Lokum Gibi)
Acılı Çemen
Karabuğday Salatası
Çikolatalı Güllaç
Hdabla | © 2025 |