Kıyır Kıyır Dereotlu Poaca

Kıyır Kıyır Dereotlu Poaca Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta (1 yumurtanın sarısı üzeri için ayrılacak)
  • 50 gram margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3 bardağa yakın un
  • Dereotu
  • Maydanoz
  • Peynir

Kıyır Kıyır Dereotlu Poaca Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir yumurtanın sarısı hariç bütün materyaller unuda ekledikten sonra ele yapışmayan bir hamur elde edilir.
  2. Daha sonra ince doğranan dereotu ve maydanoz da eklenir yoğurulmaya devam edilir.
  3. İsteğe nazaran yuvarlak yapılıp, peynir ortasına eklenir. Dilerseniz hamurada peynir eklenebilir. Afiyet olsun.

Kıyır Kıyır Dereotlu Poaca Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahvaltılık Sucuklu Kaşarlı Patates Dilimleri
Bir Tarifle Hem Ekler Hemde Profiterol
Cocostar Pasta
Fasulye Tavası ve Fasulye Kızartması
10 Dakikada Krep Pizza ( Tepside )
Soğan Dolması
Hdabla | © 2025 |