Kısırmızı

Kısırmızı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kırmızı pancar
  • 3 fincan köftelik bulgur
  • Kaynatmak için su (bulgur ölçünüze nazaran kendiniz ayarlayın değişiklik gösterebilir)
  • 1 adet kuru soğan
  • 4-5 kol marul
  • 7-8 kol maydanoz ve dereotu
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet havuç
  • Nar ekşisi
  • 2 çay kaşığı kuru nane ve kuru reyhan
  • 1 çay kaşığı karabiber ve pul biber
  • Limon
  • Zeytinyağı

Kısırmızı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancarımızı rendeleyip su ile kaynamaya bırakıyoruz. Kaynadıktan sonra bulguru ekleyip suyu fazla gelirse kaynatıp azalmaya yakın demlenmesi için ocağın altını kapatıp dinlendiriyoruz.
  2. Daha sonra sebzelerimizi hazırlayalım. Yeşillik ve soğanımızı doğrayıp havucumuzu rendeleyip tam bir renk cümbüşü oluyor.
  3. Baharat,tuz ve yağımızı damak zevkimize nazaran belirleyebiliriz. Tam bir beş çayı yanına eksiksiz faklı ve lezzetli. Kesinlikle deneyin derim. Şimdiden ellerinize sıhhat afiyet olsun 🤤

Kısırmızı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limon Tatlısı
Patates Oturtması
Misket Kurabiye
Milföyden Patatesli Börek (Aşırı Pratik Ve Lezzetli)
Peynirli Çıtır Börek
Muzun Reenkarnasyonu
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet