Karışık Kızartma

Karışık Kızartma Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet patates
  • 350 gram biber
  • 3 adet havuç
  • 2 adet patlıcan

Sos için;

  • 3 adet domates
  • 2 diş sarımsak
  • Biraz sıvı yağ
  • Tuz

Karışık Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sebzelerimizi doğrayıp sırasıyla kızartıyoruz.
  2. Sos hazırlanışı 🥳; Domateslerimizi rendeleyip küçük bir tavada suyunu çekene kadar kaynatıyoruz.
  3. İçine sarımsak ve yağına ek edip kızartmamızın üstüne döküyoruz.

Karışık Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Buğday Unlu Poğaça
Acı Biber Reçeli (Denemediğinize Pişman Olacaksınız)
Çıtır Çıtır Elmalı Kuru Baklava
Ekler
Elmalı Ve Yaban Mersinli Bebek Pankek
Kakaolu Baton Kek Tarifi
Hdabla | © 2025 |