Kuru Dutlu Muzlu Muhallebi (8+ Ay)

Kuru Dutlu Muzlu Muhallebi (8+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı bebek irmiği
  • 1 su bardağına yakın içme suyu
  • Yarım muz
  • 1 avuç kuru dut

Kuru Dutlu Muzlu Muhallebi (8+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İrmik ve suyumuzu alıp pişirelim.
  2. Kuru dutu robottan çevirip küçültelim toz haline de getirebilirsiniz.
  3. Pişen ılıyan irmiğimizin içine erdiğimiz muzu ve kuru dut tozunu ekleyip karıştıralım.
  4. Kasemize alalım. Miniklere afiyet olsun 💙.

Kuru Dutlu Muzlu Muhallebi (8+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ton Balıklı Salata
Lezzet-i Şahane Kıymalı Patlıcan Musakka
Sebzeli Çıtır Parmak Patates
Limonlu Muhallebi
Böğürtlenli Cheesecake
Bebeklere Meyveli Yulaf
Hdabla | © 2025 |