Kuru Dutlu Muzlu Muhallebi (8+ Ay)

Kuru Dutlu Muzlu Muhallebi (8+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı bebek irmiği
  • 1 su bardağına yakın içme suyu
  • Yarım muz
  • 1 avuç kuru dut

Kuru Dutlu Muzlu Muhallebi (8+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İrmik ve suyumuzu alıp pişirelim.
  2. Kuru dutu robottan çevirip küçültelim toz haline de getirebilirsiniz.
  3. Pişen ılıyan irmiğimizin içine erdiğimiz muzu ve kuru dut tozunu ekleyip karıştıralım.
  4. Kasemize alalım. Miniklere afiyet olsun 💙.

Kuru Dutlu Muzlu Muhallebi (8+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Belçika Waffeli
Milföy Çanağında Salata
Islak Kek
Kadife Poğaça (Sütsüz)
Mercimek Çorbası
Kremalı Mantarlı Tavuk Sote
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet