Kremalı Milföy Tatlısı

Kremalı Milföy Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
Kreması için;
- 1 paket milföy
- 2.5 su bardağı süt
- 4 yemek kaşığı toz şeker
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 1 yumurta sarısı
- 1 paket vanilin
- 200 gram labne
İçerisi için;
- Muz
- Vişne reçeli
Kremalı Milföy Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Milföyleri ikiye bölüp kesimleri üst üste kapatıyoruz ve üzerine yumurta sürüp fırına veriyoruz.
- Kreması için labne ve vanilin hariç karıştırıp pişiriyoruz.
- Kıvam alıp serinledikten sonra labne ve vanilin katıp çırpıyoruz.
- Kabaran milföyleri soğuduktan sonra ikiye bölüp içerisini dolduruyoruz.
- Daha sonra üzerlerine isteğe bağlı pudra şekeri döküyoruz.
Kremalı Milföy Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





