Kısır

Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 su bardağı köftelik simit
  • 2 yemek kaşığı salça
  • İsteğe nazaran nar ekşisi
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Tozbiber
  • 1 adet soğan
  • 2 adet havuç
  • 3 adet domates
  • 2 adet salatalık

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Köftelik simidi, salça, tuz ve toz biberle yeterlice yoğuruyoruz.
  2. Sebzelerimizi doğrayıp, üzerine ek edip, uygunca harmanlıyoruz.
  3. Zeytinyağında üzerine gezdirip karıştırdıktan sonra servise hazır.

Afiyet olsun.

Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İftariye Tabağı
Elmalı Tarçınlı Kek
Yulaf Mantısı (Şipşak Diyete Uygun Lezzet)
Muhallebili Balkabağı Tatlısı
Portakallı Çikolatalı Muhallebi
Makinada Ekmek (Tam Ölçü)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet