Güveçte Çupra

Güveçte Çupra Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet istenilen uzunluk çipura
  • 1 adet patates
  • 1 adet soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • Limon dilimleri

Güveçte Çupra Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Balıklar temizlenir yıkanır ve üzerine çizik atılıp tuzlanır.
  2. Güveç kabına sırayla evvel halka doğranmış soğanın ve patatesin bir kısmı konur üzerine çipura balığı ve en üste kalan soğanlar, ve limon dilimleri yerleştirilip sıvı yağ gezdirilir.
  3. Baharatlar serpiştirilir ve isterseniz yağlı kağıt üzerine koyabilirsiniz. (ben tercih etmedim)
  4. Yaklaşık 45-50 dk 200 derece fırında pişirilir. Afiyet olsun.

Güveçte Çupra Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mini Bazlama
Fırında Un Kavurması
Elmalı Tart
Mantar Sote
Browni Kurabiye
Kedidili Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet