Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı

Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı tel şehriye
  • 2 su bardağı pilavlık bulgur
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay pul biber
  • 2 su bardağı tavuk suyu
  • 2 su bardağı sıcak su

Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye yağları alıp şehriyeyi ek edelim.
  2. Kavurduktan sonra bulgur ve baharatları ekleyip karıştıralım.
  3. Ardından tavuk suyu ve suyunu ek edip kaynayınca altını kısalım.
  4. Suyunu çektikten sonra altını kapatalım.Afiyet olsun….

Tavuk Suyuna Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Pankek
İçli Kozalak Mantı
Guacamole Ve Salsa Salatali Orjinal Tacos
Mayasız On Dakikada Yumuşacık Poğaça Tarifi
Ispanaklı Yeşil Poğaça
Eriyen Çikolata (Fondant Au Chocolat)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet