Kahvaltılık Pişi

Kahvaltılık Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane yumurta
  • 1 çay bardağı su
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 adet kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

Kızartmak için;

  • Bolca sıvı yağ

Kahvaltılık Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurma kabımıza yumurta, su, sıvı yağ, sirke ve tuzu alarak çırpalım. Kabartma tozu ve unu yavaş yavaş ekleyerek ele yapışmayan bir hamur elde edelim.
  2. Hamurumuzu tezgahın üzerinde toparlayalım. Çok ince olmayacak halde merdane yada oklava yardımıyla açalım. Bardak yardımıyla yuvarlak formlar elde edelim kalan hamurlarıda bu formda bitirelim.
  3. Kızdırdığımız sıvı yağda pişilerimizi pişirelim. Afiyet olsun 💕

Kahvaltılık Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İtalyan Usulü Lazanya
Sebze Sevdiren Enfes Salata
Krep Tarifi (Crêpes)
Glutensiz Cocostar Pasta
Tahinli Susamlı Muhallebi
Tahinli Rulo Kurabiye
Hdabla | © 2024 |