Lor Peynirli Kaşık Dökmesi

Lor Peynirli Kaşık Dökmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağı süt
  • 1,5 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3 su bardağı un
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 kase lor peynir
  • Yarım demet maydanoz

Lor Peynirli Kaşık Dökmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yumurta, yoğurt, süt, sıvı yağ ve tuzumuzu bir kaba alalım ve güzelce karıştıralım. Daha sonra üzerine un ve kabartma tozunu ek edelim ve hoş karıştıralım.
  2. En son üzerine lor peynirimizi ve maydanozu ek ettikten sonra harcımız hazır.
  3. Çok az bir sıvı yağ ile tavamızı yağlayalım. Yağlama sürecini bir defa yapacağız daha sonra yağ sürmeden pişireceğiz.
  4. Bir yemek kaşığı ile tavamıza harcımızı dökelim tek tek. Daha sonra gerili önlü pişirelim. Harcımız bitene kadar bu sürece devam edelim.

Lor Peynirli Kaşık Dökmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurt Eşliğinde Fırında Nohut Patates Kızartması
Kuskuslu Pancar Salatası
Soğan Mezesi
Kadayıftan Bülbül Yuvası
Şehriyeli Pirinç Pilavı
Spoonful Tatlısı
Hdabla | © 2024 |