Erzurum Pastası

Erzurum Pastası Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gram margarin yahut tereyağı
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2/3 su bardağı sıvı yağ
  • 3 çay kaşığı karbonat
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 adet yumurta (birinin sarısı üstü için)
  • Un

Erzurum Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 su bardağı toz şeker ve 2 yumurtayı karıştıralım daha sonra yoğurdunu ekleyelim.
  2. Diğer materyalleri de ekleyip karıştıralım içerisine üzüm de koyabilirsiniz.
  3. Üzerine yumurta sürüp ceviz koyuyoruz bu tercihe bağlı.
  4. 180 derecede kızarana kadar pişirelim.

Deneyeceklere afiyet olsun.

Erzurum Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hindistan Cevizli Kurabiye
Nefis Tavuk Sote
Sushi Çiğ Köfte
Tahinli Kurabiye
Yoğurtlu Kömbe
Muzlu Kremalı Islak Kek
Hdabla | © 2025 |