Şalgam Suyu (En Doğalından)

Şalgam Suyu (En Doğalından) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg mor şalgam (havuç üzere olan)
  • 5 kg kaynamış soğumuş su
  • Yarım su bardağı ince bulgur
  • 20-25 adet nohut
  • 2 buçuk yemek kaşığı iri tuz

Şalgam Suyu (En Doğalından) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak suyu kaynatıp soğutun.
  2. Sonra şalgamları doğrayın.
  3. Ardından bulgur ve nohutu bez kese içerisine bağlayın.
  4. 5 litrelik kavanoza şalgamı bulgur nohut keseciklerini ve tuzu ekleyin.
  5. Suyu ekleyin, ağzını kapatın.
  6. 20/25 gün sonra süzülür, içindeki nohut ve bulgur alınır, şalgam suyunuz hazır acı isteyen üretim etabında ekleyebilirsiniz.

Şalgam Suyu (En Doğalından) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilek Reçeli
Yalancı Köstebek Pasta
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği
Kestirme Çorbası
Milchschnitte (Süt Dilimi)
Kahvaltı Tabağı
Hdabla | © 2025 |