Brokoli Çorbası

Brokoli Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1/2 (yarım) kg brokoli
  • 2 adet havuç rendesi
  • 2 diş sarımsak
  • 1 litre su
  • 1 paket krema
  • 1’er tatlı kaşığı tuz
  • Karabiber
  • 2 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Brokoli Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle brokoliyi yıkayalım, ince ince doğrayalım.
  2. Havucu ve sarımsağı rendeleyelim.
  3. Unu ve yağı tencereye alıp kavuralım, üzerine suyu ek edelim.
  4. Ardından zerzevatları ekleyelim 20 dk kaynatalım.
  5. Blenderdan geçirip krema, tuz ve karabiberi ek edip 5 dakika daha kaynatalım.
  6. Sıcak servis edelim. Afiyet olsun.

Brokoli Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tarihin En Pofuduk Pogaçası
Kremalı Makarna
Glutensiz Kırmızı Mercimekli Tuzlu Kek
Mayasız Peynirli Dereotlu Poğaça
Kolay Tiramisu ( Kedidili Bisküvili)
Dünyanın En Pratik Mantısı
Hdabla | © 2025 |