Et Sote

Et Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 350 gram kuzu but
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağı
  • 2 adet kırmızı biber
  • 3 adet sivri biber
  • 1 adet büyük soğan
  • 2 adet sarımsak
  • 1 adet büyük domates
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • Kekik
  • Nane
  • 1 tatlı kaşığı kara biber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 su bardağı su

Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tavamızı alalım içine sıvı yağı dökelim tavamız kızınca içine etlerimizi ek edelim, suyunu bırakana kadar, dursun.
  2. Sonra tüm materyalleri baharat, domates ve salça hariç içine döküyoruz, karıştırın.
  3. Sonra baharatları salçayı ek edin karıştırın ve domatesi ek edin,.
  4. Suyu çekilirse 1 bardak sıcak su ekleyin. Çok sulu isterseniz suyu çektikçe ilave edebilirsiniz. Etimiz yumuşak olunca pişmiştir 🙂 Yanına pilav, makarna yahut haşlanmış patates çok hoş olur 🙂 Afiyet olsun ☺️💜

Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Izgara Tavuk
Unsuz Kuru Meyveli, Kuruyemişli Kurabiye
Elma Şekeri
Limonlu Haşhaşlı Kurabiye
Soslu Portakallı Kek
Kuşbaşı Etli Sulu Patates
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet