Soslu Kaburga Mısır (Videolu)

Soslu Kaburga Mısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet mısır
  • Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
  • 3 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı beş türlü baharat
  • 1 küçük kase kaşar peyniri
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Soslu Kaburga Mısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mısırı ayıklayıp yıkayalım öncelikle ikiye bölelim daha sonra 4 kesime bölelim toplamdam 8 modül olacak dilimlediğimiz mısırları yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim.
  2. Sosu hazırlayalım.
  3. Sos materyallerini kaseye alıp karıştıralım.
  4. Sosu fırça yardımıyla mısırlara çokça sürelim hazır olan mısırları evvelce ısıtılmış 200 derece fırına atalım yaklaşık 20 ,25 dakika da pişecektir.
  5. Pişen mısırların üzerine kaşar peyniri rendesi dökelim iki dakika daha fırınlayalım ve mısırlar servise hazır lezzetini çok seveceksiniz şimdiden afiyet şifa olsun 🥰

Soslu Kaburga Mısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karalahana Diblesi
Ev Yapımı Baklava
Kırmızı Kapya Biberli Meze
Fırın Köfte
Tavuklu Çökertme Kebabı
Şerbeti Kaynatılmadan Hazırlanan İrmikli Portakallı Lokumcuk Tatlısı
Hdabla | © 2024 |