Çıtır Kurabiye

Çıtır Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 2 su bardağı un

Çıtır Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz akabinde sıvı yağ ekleyip kısa bir mühlet daha karıştırıyoruz kabartma tozu, vanilya, nişasta ve kakaoyu birlikte ek ediyoruz son olarak unumuzu ekleyip yoğuruyoruz.
  2. Yoğurma süreci tamamlandıktan sonra kurabiyelerimizin dışını pudra şekeri ile kaplıyoruz.
  3. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 10 dakika pişirdikten sonra servis ediyoruz. Afiyet olsun!.

Çıtır Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Enfes Kuskus Salatası
Deniz Börülcesi Salatası ( Sunumuyla Sofralarınız Güzelleşsin)
Kıbrıs Tatlısı
Çilekli Magnolia
Glutensiz Waffle
Fırında Yumuşacık Patates Kızartması
Hdabla | © 2024 |