Et Sote

Et Sote Tanımı İçin Malzemeler
- 400 gram kadar kuşbaşı et
- Yarım bardak su
- 1 paket mantar
- 1 adet kapya biber
- 6/7 adet arpacık soğan (1 adet olağan soğanda olur)
- 1 adet domates
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
- Etleri suyunu salıp, çekinceye kadar pişirin ve yarım bardak su ekleyip yumuşamasını sağlayın.
- Üzerine soğanı, biberi ekleyip, soteleyin.
- Pişen soğan ve biberlerden sonra mantarları ek edip, pişirmeye devam edin.
- Son olarak domates, salçayı ve baharatları ekleyip, domatesleri yumuş inceye kadar pişirin.
Afiyet olsun 💕
Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






