Et Sote

Et Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram kadar kuşbaşı et
  • Yarım bardak su
  • 1 paket mantar
  • 1 adet kapya biber
  • 6/7 adet arpacık soğan (1 adet olağan soğanda olur)
  • 1 adet domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber

Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etleri suyunu salıp, çekinceye kadar pişirin ve yarım bardak su ekleyip yumuşamasını sağlayın.
  2. Üzerine soğanı, biberi ekleyip, soteleyin.
  3. Pişen soğan ve biberlerden sonra mantarları ek edip, pişirmeye devam edin.
  4. Son olarak domates, salçayı ve baharatları ekleyip, domatesleri yumuş inceye kadar pişirin.

Afiyet olsun 💕

Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Pide
Porsiyonluk Mini Cheesecake
Patates Püreli Mantar Sote
Glütensiz Elmalı Kurabiye
İslim Kebabı (Parça Etli Ve Özel Soslu)
Gerçek Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet