Köz Biberli Nefis Meze

Köz Biberli Nefis Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kırmızı kapya biber
  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • 3 adet ceviz
  • Çeyrek demet maydanoz
  • 1 buçuk yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yahut 2 diş sarımsak
  • Tuz

Köz Biberli Nefis Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel közlenmiş kapya biberleri güzelce temizleyelim.
  2. Daha sonra mutfak robotuna tüm gereçleri koyup karıştırıp ezelim.
  3. Servis edeceğimiz tabağa koyup üstüne zeytinyağı gezdirelim.Afiyet olsun.

Köz Biberli Nefis Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İstiridye Mantarlı Lazanya (Vejetaryenler İçin)
Portakallı Ayvalı Kereviz Yemeği
Buzluk Böreği Tarifi
Pastane Usulü Dereotlu Poğaça (2 Tepsi İçin)
Gökkuşağı Salata
Bamya Turşusu
Hdabla | © 2025 |