Fırında Hamsi (Kızartma Tadında)

Fırında Hamsi (Kızartma Tadında) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 kg temizlenmiş hamsi
  • Tuz
  • 1 su bardağı un

Fırında Hamsi (Kızartma Tadında) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Temizlenmiş hamsileri bir kaba alıp yeterlice yıkıyoruz. Süzülmeleri için süzgeçe alıyoruz.
  2. Süzüldükten sonra un ve tuz ile güzelce harmanlıyoruz.
  3. Şişlere geçiriyoruz. (şişlere geçirmemdeki emel kolaylıkla altını çevirip kızarmasını sağlamak) ve sunumda şahane oluyor.
  4. Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye diziyoruz.
  5. Önceden ısıttığımız 175 derece fırında kızarana kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun.

Fırında Hamsi (Kızartma Tadında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Mantar Mezesi
Humus Yatağında İçli Köfte
Kıymalı Pide (Taş Fırında)
Sebzeli Bulgur Pilavı
Sebzeli Fırın Köfte
Enfes Su Böreği
Hdabla | © 2025 |