Kuskus Salatası

Kuskus Salatası Tanımı İçin Malzemeler

(su bardağı ölçüsü 220ml)

  • 1 su bardağı kuskus
  • 2 kısım taze soğan (ince kıyılmış)
  • 5-6 kısım maydanoz ( ince kıyılmış)
  • 5-6 kısım dere otu (ince kıyılmış)
  • 5-6 adet kornişon turşu (küp doğranmış)
  • 1 adet kapya biber (küp doğranmış)
  • 1 adet kırmızı soğan (küp doğranmış)
  • Yarım su bardağı mısır
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1/2 (yarım) limonun suyu
  • 3-4 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ

Kuskus Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuskusu kaynar suda haşlayalım.
  2. Piştikten sonra süzüp bir kabın içerisine alalım.
  3. Diğer yandan maydanoz, dereotu ve taze soğanı ince kıyalım kabın içerisine alalım.
  4. Kornişon tursu, kapya biber ve soğanı küp küp doğrayıp kabın içerisine ekleyelim.
  5. Son olarak mısır, nar ekşisi, sıvı yağ, limon suyu, tuz ve karabiber ekleyip güzelce karıştıralım. Servise hazır deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤗♥️.

Kuskus Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Kek (Videolu)
Tavuk Kıyması İle Lahmacun Pidesi (Anne Tarifi) (Taş Fırında)
Fırında Kök Sebzeli Kuzu İncik
Mütebbel
Şekli Bozulmayan Muffin
Gizli Karnabahar Soslu Makarna
Hdabla | © 2025 |