Kaşarlı Mantar (Videolu)

Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 30 adet kültür mantarı
  • 50gr tereyağı
  • Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peynir
  • Tuz
  • 2-3 kısım maydanoz

Kaşarlı Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarların şapka kısımlarını gövdesinden ayırıp soyuyoruz .
  2. Üzerlerine minik minik doğradığımız tereyağını ek edip 170 derecelik fırında 20 dakika kadar pişiriyoruz .
  3. 20 dakika sonunda fırından alıp üzerlerine rendelenmiş kaşar peynir ve tuz ek ediyoruz .
  4. 7-8 dakika daha pişiriyoruz ve son olarak servis ederken maydanoz doğrayıp üzerine serpiştiriyoruz ve servis ediyoruz çok lezzetli oluyor 🤤

Kaşarlı Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Un Kurabiyesi (Ağızda Dağılan)
Karamelli Trileçe Tarifi
Milföy’den Poğaça
Elmalı Cevizli Kek
Kremalı Milföy Tatlısı
Sucuklu Kuru Fasulye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet