Kaşarlı Mantar (Videolu)

Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Malzemeler
- 30 adet kültür mantarı
- 50gr tereyağı
- Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peynir
- Tuz
- 2-3 kısım maydanoz
Kaşarlı Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Mantarların şapka kısımlarını gövdesinden ayırıp soyuyoruz .
- Üzerlerine minik minik doğradığımız tereyağını ek edip 170 derecelik fırında 20 dakika kadar pişiriyoruz .
- 20 dakika sonunda fırından alıp üzerlerine rendelenmiş kaşar peynir ve tuz ek ediyoruz .
- 7-8 dakika daha pişiriyoruz ve son olarak servis ederken maydanoz doğrayıp üzerine serpiştiriyoruz ve servis ediyoruz çok lezzetli oluyor 🤤
Kaşarlı Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



