Kaşarlı Mantar (Videolu)

Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 30 adet kültür mantarı
  • 50gr tereyağı
  • Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peynir
  • Tuz
  • 2-3 kısım maydanoz

Kaşarlı Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarların şapka kısımlarını gövdesinden ayırıp soyuyoruz .
  2. Üzerlerine minik minik doğradığımız tereyağını ek edip 170 derecelik fırında 20 dakika kadar pişiriyoruz .
  3. 20 dakika sonunda fırından alıp üzerlerine rendelenmiş kaşar peynir ve tuz ek ediyoruz .
  4. 7-8 dakika daha pişiriyoruz ve son olarak servis ederken maydanoz doğrayıp üzerine serpiştiriyoruz ve servis ediyoruz çok lezzetli oluyor 🤤

Kaşarlı Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soslu Karışık Kızartma
Buzluk Böreği
Bayburt Usülü Yaprak Mantı
Tart Kalıbında Ağlayan Kek
Dondurucuya Taze Fasulye
Haşhaşlı Limonlu Kek
Hdabla | © 2025 |