Peynirli Salamlı Börek Tarifim

Peynirli Salamlı Börek Tanımım İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı ılık süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 kaşık maya
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Un

İçi için;

  • Kaşar peyniri
  • Salam

Kızartmak için;

  • Sıvıyağ

Peynirli Salamlı Börek Tanımım Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak 2su bardağı ılık sütümüzü mayamızı.
  2. Tuzu derin bir kapta karıştıralım.
  3. Daha sonra yumurtamızı ekleyip unu yavaş yavaş ek edelim ve yoğuralım yumuşak bir hamur elde edelim.
  4. İç harcı için kaşar peyniri salamı rendeleyelim.
  5. Hamuru bezeler ayıralım.
  6. İçerisine harcımızı koyup katlayalım.
  7. Kızgın yağda alt üst yaparak kızartalım.Deneyenlere afiyet olsun 🌸.

Peynirli Salamlı Börek Tanımım Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Katkat (Şipşak Milföy)
Ferah Ve Ekşi Noodle Tarifi
Karamelize Şerbetli Revani
İslim Kebabı Tarifi
Sebzeli Tavuk Yemeği
Islak Browni Kurabiye
Hdabla | © 2025 |