Döküm Tavada İç Bonfile

Döküm Tavada İç Bonfile Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg iç bonfile
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • Tuz

Döküm Tavada İç Bonfile Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İç bonfilelere biraz tuz ve karabiber serpiştiriyoruz.
  2. Daha sonra döküm tavamızı kızgın ateşte ısıtıyoruz.
  3. Isınan tavaya iç bonfilemizi bırakıp 3 dk gerili önlü pişiriyoruz.
  4. Daha sonra dilediğiniz biçimde servis ediyoruz ( dikkatli pişirilmeli fazla duman çıkıyor ocak batabilir balkonda yapmak daha uygun olur).

Döküm Tavada İç Bonfile Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mermer Kek
Pratik Bisküvili Puding Tatlısı
Kürdanlarda Mini Pankek
Kuru Üzümlü Kayısılı İncirli Dutlu Kurabiye
Kıymalı Şehriye
Kereviz Dolması
Hdabla | © 2025 |