Tavada Tavuk Kızartma

Tavada Tavuk Kızartma Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet tavuk incik
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 4,5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 diş sarımsak
  • 1 su bardağı su

Tavada Tavuk Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derileri temizlenmiş tavuk etlerini bir kaseye alalım, üzerine baharatlarını ekleyip karıştıralım.
  2. Daha sonra ısıtılmış tavaya tavuk etlerini dizelim üzerine bir su bardağına yakın su ek edip orta ateşte kapağı kapalı suyunu çekene kadar pişirelim.
  3. Daha sonra tavuk etlerini alt üst çevirerek kızartalım.

Not: Havlu kâğıt ile tavuk derilerini daha kolay çıkartabilirsiniz.

Tavada Tavuk Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahvaltılık Pişi
Havuçlu Şehriye Pilavı Farklı
İçi Yumuşacık Dışı Çıtır Kek Tarifi
Yumuşacık Muffin
Soğuk Kahve
Ağızda Dağılan Pastane Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |