Meyveli Puding Tarifi

Meyveli Puding Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet muz
  • 2 adet kivi
  • 5-6 adet çilek
  • 1 avuç doğranmış ananas
  • 1 paket vanilya pudingi
  • 500 ml süt

Sosu için;

  • 2 su bardağı portakal suyu
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı nişasta

Meyveli Puding Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Puding üzerindeki tarife nazaran pişirelim.
  2. Kaselere paylaştıralım ve soğumaya bırakalım.
  3. Meyveleri küp küp doğrayalım ve soğumuş olan pudingin üzerine paylaştıralım.
  4. Sos için gerekli materyalleri uygun bir tencereye alalım ve karıştıralım.
  5. Koyu bir kıvam aldıgında altını kapatalım.
  6. Ilıklasınca meyvelerin üzerine kapatacak biçimde bir kepce yardımıyla dökelim.
  7. Buzdolabına yarım saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.

Deneyeceklere simdiden afiyet olsun 🤗♥️

Meyveli Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Çiğ Köfte (Robotta)
Dondurmalı Haytalı
Çok Kolay Yaş Pasta Tarifi
Fırında Kaz
Çıtır Soğan Kızartması
Fırında Tavuk But Tarifi
Hdabla | © 2025 |