Çıtır Soğan Kızartması

Çıtır Soğan Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 baş soğan
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı mısır unu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Çıtır Soğan Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı yarım ay formunda doğrayalım.
  2. Üzerine nişasta, mısır unu, tuz ekleyelim karıştıralım.
  3. Bol yağda kızartalım ,ara orta alt üst edelim .
  4. Pembeleşinceye kadar servis tabağına alalım, ister kahvaltıda ister salatalarınızı süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun takipte kalın yeni tarifler için.

Çıtır Soğan Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Mango Soslu Tabuk
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pırasalı Sebze Çorbası (Pırasayı Sevmeyen Kalmasın)
Ekler Pasta (Su Kadar Hafif)
Zeytinyağlı Enginar
Çilek Reçeli
+5 Ay Bebek Öğünü
Sağlıklı İçecek
Hdabla | © 2025 |