Kcf Çıtır Tavuk

Kcf Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 650 gram tavuk göğüs
  • 1 su bardağı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Kcf Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsünü julyen biçiminde doğrayın.
  2. Yoğurt, un, yumurta, su ,nişasta ve baharatları koyup doğradığımız göğüsleri de ekleyip karıştırın ve buz dolabında 1 saat dinlendirin .
  3. Ayrı bir kapta un ve 2 kaşık nişastayı karıştırın ve sostaki tavuğu una bandırın.
  4. Kızgın yağda pişirelim afiyet olsun.

Kcf Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çörek Otlu Ve Susamlı Tuzlu Kurabiye
Difrizde Kebaplık Kuşbaşı
Az Şekerli Kuru Meyveli Mozaik Pasta
Un Yok! Yumurta yok!Blenderda Browni Tadında Kakaolu Kek
Tart Kalıbında Pasta
Kedi Dili
Hdabla | © 2025 |