Turp Mezesi

Turp Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kırmızı turp
  • Yarım limon
  • Çeyrek çay kaşığı tuz
  • Çeyrek çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kuru nane
  • Yarım çay kaşığı toz sumak

Turp Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Turp yıkanır ve isteğe bağlı soyulur.
  2. İnce ince dilimlenerek üzerine limon sıkılır .
  3. Kalan başka gereçler ek edilerek harmanlanır ,yemeye hazır deneyeceklere Afiyet olsun😊.

Turp Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nutellalı Kurabiye
Halawet El Jıbn (İrmikli Peynir Tatlısı)
Starbucks Kurabıye
Portakallı Kurabiye
Fırında Soslu Kabak Tarifi (Videolu)
2 Kişilik Waffle
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet