Patatesli Mantar Sote

Patatesli Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram mantar
  • 2 adet küçük uzunluk patates
  • 1 kapya biber
  • 2 adet sivri biber
  • 1 adet soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz

Patatesli Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvıyağ ile soğanı kavuruyoruz.
  2. Soğanlar öldükten sonra üzerine mantarlarımızı ekliyoruz.
  3. Daha sonra biberlerimizi ekleyip biraz su ekleyip ölene kadar pişiriyoruz.
  4. Aynı anda patateslerimizi çok az yağda kızartıyoruz.
  5. Diriliğini kaybeden biberlerle patateslerimizi birleştiriyoruz.
  6. Baharatlarımızı da katıp biraz hepsini kavuruyoruz.

Deneyecek olanlara afiyet olsun.

Patatesli Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Pastane Usulü Tuzlu Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahvaltılık Süt Kaymağı
Limonlu Çatlak Kurabiye
Un Helvası Tarifi
Karnınahar Brokoli ( Dıyet Yemegı)
Erzurum Ketesi
El Açması Patatesli Börek
Hdabla | © 2025 |