Havuç Topları

Havuç Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg rendelenmiş havuç
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 4 yemek kaşığı toz şeker
- Yarım paket petibör bisküvi
- 1 çay bardağı ceviz içi
- 1 çay kaşığı tarçın
Havuç Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak rendelenmiş havucu uygun bir tavaya alalım.
- Tereyağı ve toz şekeri ilave edelim.
- Yaklaşık 10-15 dakika,havuçlar suyunu çekene kadar,ara-ara karıştırarak pişirelim.
- Pişmeye devam eden havuçların üzerine robottan geçirdiğimiz bisküviyi ek edelim.
- Dilerseniz bisküvileri elinizle de ufalayabilirsiniz.
- Robottan geçirdiğimiz cevizleri ve tarçını da ek edip tüm materyalleri 2 dakika daha karıştırarak ocaktan alalım.
- Toplarımızın üzerini bulamak için hindistan cevizini genişçe bir tabağa alalım.
- Soğuyan havuçlu karışımımızdan bir modül alarak ceviz büyüklüğünde toplar yapalım.
- Toplarımızı hindistan cevizine bulayarak servis tabağımıza sıralayalım.
- Havuçlu toplarımız soğuduktan sonra servise hazır.
Havuç Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




