San Sebastian Chesecake

San Sebastian Chesecake Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram labne / 3 paket içim taze peynir
  • 2 paket krema
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 6 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı limon
  • 1 çimdik tuz

San Sebastian Chesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Labne ve şekeri güzelce çırpın.
  2. Kremayı ve limonu ekle çırpın.
  3. Yumurtaları tek tek ekleyin her bir için mikserle süratli modda asgarî 1 dk çırpın.
  4. 2 yemek kaşığı unu eleyerek 1 dk daha süratli modda çırpın.
  5. 210 evvelce ısıtılmış fırında 35 dk pişmeye bırakın.
  6. Üzeri kararınca fırını kapatın fırın soğuyana kadar içerde kalsın.
  7. Buzdolabında 1 gün beklettikten sonra tüketebilirsiniz.Afiyet olsun.

San Sebastian Chesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Tavuk Çorbası
Elmalı Kurabiye (Borcamda)
Bal Badem Pastası
Marmelatlı Nefis Kurabiye
Nefis İçi Pamuk Gibi Tuzlu Kek Tarifi
Taco Birria (Meksikan Tarifi )
Hdabla | © 2025 |