Etli Nohut Yemeği

Etli Nohut Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 500 gram haşlanmış et
  • 4 su bardağı haşlanmış nohut

Etli Nohut Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tencereye 5 yemek kaşığı sıvı yağ ve 1 adet orta uzunluk soğanı alalım.
  2. Soğanlar pembeleşinceye kadar kavuralım.
  3. Ardından 2 yemek kaşığı dolusu salçayı ekleyelim. Kokusu çıkana kadar (3 dakika daha) kavuralım.
  4. 1,5 tatlı kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı pul biber ekleyelim ve karıştıralım.
  5. 500 gram haşlanmış et ekleyelim ve karıştıralım.
  6. 4 su bardağı haşlanmış nohut ekleyelim ve karıştıralım.
  7. 8 su bardağı kaynamış su ekleyelim. 25 dakika daha kaynatıp ocaktan alalım.
    Yemeğimiz hazır. Afiyet olsun.

Etli Nohut Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şeftali Soslu Kek
Pratik Börek Tarifi
General Tso (Şahane Soslu Tavuk)
Pişi Tarifi (Mayasız Hamur Kızartması)
10 Adet Pamuk Poğaça
Mısır Kaburga! (Viral Olan Tarif)
Hdabla | © 2025 |