Pratik Börek Tarifi

Pratik Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yufka
  • 1 çay bardağı süt
  • 1/4 (çeyrek) çay zeytinyağı
  • 2 adet yumurta
  • 15o gram beyaz peynir yahut kaşar
  • 1 çay kaşığı tuz

Pratik Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkaları iç içe sarıp şeritler halinde keselim.
  2. Karıştırma kabına süt, zeytinyağı, yumurtaları ve peynir ve tuzu alıp güzelce karıştıralım.
  3. Muffin kabını biraz yağlayıp kalıplara biraz biraz paylaştıralım.
  4. 180 derecede 15 dakika pişirelim.

Pratik Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Gelin Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Enginar Salatası
Sufle Bardak Tatlısı Tarifi
Baharatlı, Marineli Tavuk
Karışık Meyve Kompostosu
Soğuk Kadayıf
Az Ölçülü Revani
Hdabla | © 2025 |