Karnabahar Mantı (Diyete Uygun)

Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük top karnabahar
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 100 gram kıyma
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber

Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharlar buharda en sağlıklı formda yumuşatılır.
  2. Soğan küp küp doğranarak kavrulur, içine kıyma ve baharatlar eklenerek düzgünce pişirilir.
  3. Salça ,yağ ile kavrulup az su ile açılır.
  4. Yumuşayan karnabaharların üzerine sırası ile yoğurt, salça ve üzerine kıymalı harç eklenerek afiyetle yenir.

Karnabahar Mantı (Diyete Uygun) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Patates
Mısır Gevrekli Kurabiye
Kuymak
Girit Usulü Zeytinyağlı Bezelye
Nefis Pankek Tarifi
Karnabahar Mantı (8+ Ay)
Hdabla | © 2025 |