Glutensiz Karabuğday Unuyla Makarna
Glutensiz Karabuğday Unuyla Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kg karabuğday unu
- 2 adet yumurta
- Aldığı kadar su
Glutensiz Karabuğday Unuyla Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm malzemeyi koyun ve sert bir hamur yoğurun.
- Tuz koymuyorum karabuğday unu kendi tuzlu makarnayı haşlarkende tuz eklediğimiz için hamura tuz koymuyorum.
- 1 saat dinlendirdiğiniz hamuru ben makinamda 3 numaraya kadar açtım ve kalın tarafıyla kestim.
- Daha sonra tuzlu kaynar suya makarnayı atın yaklaşık 5 10 dk ortası pişirin.
- Ben tereyağ yakıp tereyağında sade yapmayı tercih ediyorum, yanınada et yemeği yaparsanız şahane bir öğün olur. Afiyet olsun.
Glutensiz Karabuğday Unuyla Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










