Soğan Turşusu (Antioksidan)

Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kırmızı soğan
  • 1 çay bardağı elma sirkesi
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • Sıcak su

Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları incecik olacak halde halka halka yahut piyazlık doğrayalım.
  2. Kavanoza yerleştirelim.
  3. Kavanozun üzerine şeker ve tuzu ekleyelim üzerine de dökelim.
  4. Kavanozun kalan kısmını sıcak suyla dolduralım.
  5. Kavanozları sıcakken kapatalım.
  6. 8 saate hazır hale gelir. Afiyet şifa olsun 😇

Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahvaltılık Diyet Pizza
Köz Biber Ve Domates Çorbası
Elma Brulee
Enfes Latte Pasta
Şehrazat Tatlısı
Nefis Çikolatalı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet