Soğan Turşusu (Antioksidan)

Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kırmızı soğan
  • 1 çay bardağı elma sirkesi
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • Sıcak su

Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları incecik olacak halde halka halka yahut piyazlık doğrayalım.
  2. Kavanoza yerleştirelim.
  3. Kavanozun üzerine şeker ve tuzu ekleyelim üzerine de dökelim.
  4. Kavanozun kalan kısmını sıcak suyla dolduralım.
  5. Kavanozları sıcakken kapatalım.
  6. 8 saate hazır hale gelir. Afiyet şifa olsun 😇

Soğan Turşusu (Antioksidan) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Kurabiye
Kremalı Sarımsaklı Patatesli Tavuk
Peynirli Pişi Tarifi
Enfes Köfteli Bostan Kebabı (Videolu)
Biscotti – İtalyan Kurabiyesi
Tavuklu Buritto
Hdabla | © 2025 |