Kruvasan Börek

Kruvasan Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yufka

Sos için;

  • 1 şişe soda
  • 1 paket krema
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Kruvasan Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sos gereçlerini bir kapta karıştıralım.
  2. Yufkaları 4 kat üst üste koyuyoruz ve her kat ortasına hazırladığımız sosu sürüyoruz.
  3. Sos büsbütün 4 yufka için bitirilecek.
  4. Daha sonra sigara böreği keser üzere yufkamızı 32 eşit modüle bölüp sarıyoruz.
  5. Üzerine yumurta sarısı sürmüyoruz.
  6. Sos sarılan böreklerin her yerini ıslatmış olduğu için pişerken üzerleri de kızarmış oluyor merak etmeyin 😇💐.
  7. 200 derece alt üst derece fırında 25 dakika pişiriyoruz.Not; her fırın değişiklik gösterebilir.

Kruvasan Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sarımsak Soslu Tavuk Bonfile Ve Baby Patates
Mantı Çorbası
Biberli Ekmek
Porsiyonluk Künefe
Kol Böreği (Hazır Yufkadan)
Tavuklu Kapya Biberli Pirinçli Diyet Bowl
Hdabla | © 2025 |